Ditec® Lackkonservering

Har du en ny bil eller en bil med bra lack är Ditec lackkonservering det bästa skyddet du kan få.

Ditec konserverar lacken under många år, vilket innebär att bilen inte behöver poleras eller vaxas samtidigt som den har ett bra skydd mot yttre påverkan. Får du salt eller tjärstänk på bilen kan den avfettas utan risk att behandlingen försvinner. Ditec innehåller inga silikoner, så en eventuell omlackering kan göras utan problem. Konserveringen gör att bilen blir lätt att tvätta och hålla ren.

6-års systemgaranti

På bilar som vid behandlingstillfället är under 12 månader gamla lämnar vi en 6-års systemgaranti. Garantin innebär att lackens glans efter 6 år ska vara minst lika hög som vid behandlingstillfället. Även om konserveringen håller längre rekommenderar vi en underhållsbehandling var 18:e månad. Detta för att avlägsna ytliga repor och beläggningar som fastnat på lacken. Toppskiktet på behandlingen förnyas så att de smutsavvisande egenskaperna förstärks.

1. Polering - Efter att lacken tvättats och avfettats poleras den för att få optimal glans och för att ta bort ytliga repor. Även helt nya bilar finpoleras för att höja glansnivån.
2. Djuprengöring - Efter poleringen djuprengörs lacken för att ta bort föroreningar som finns i lackens porer. En noggrann rengöring är grunden till ett hållbart skydd.
3. Aktivering - När lacken är 100% ren mättas den med en aktivator. Denna förbereder för det sista steget, härdaren.
4. Försegling - Till sist läggs härdaren på. Förseglingen härdar över natten och kommer att fortsätta härda de närmaste 2 veckorna. Lacken har nu fått en för ögat osynlig armering som ökar skyddet mot yttre påverkan. 

DITEC
Lackkonservering

Rekond
Exteriör & Interiör

Protec
Textilimpregnering 

Rekond
Exteriör & Interiör